Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Små ljuslila klockor. Av Lottie Ålhed 2023-05-29. Datum ger vid handen då texten lästes samt kommenterades, oavsett tidpunkt då den lades ut.


Kommentar på en text (2537) bara rim





Den som i stilla sinnet ler
allt vad där naturen så ger

den göra att känslorna svalla
så känner vi väl ändå alla

envars upplevelse i möjlig ro
att andas o leva i egen tro.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-05-29 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP