Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DIREKTSÄNDNING FRÅN FÖRNEDRINGS-TV

Direktsändning från förnedrings-tv

Så är du gäst igen

Man mobiliserar hela styrkan

av mindre modiga män

Kameramän och producenter

Alla har sin funktion

Välkommen till förnedrings-tv

Där du är stadens hjon

 

 

Allt är planerat, utstuderat

in i minsta detalj

I dag har man orkestrerat

ännu en batalj

Här kommer nu demonregissören

i egen låg person

De annars ohörsamma lyssnar

när han tar sig ton:

 

"Sänd ut trakasserikommandon!

Gör klart för drabbning nu!"

Han talar i sin megafon

och måltavlan är du

Som i en dålig science fiction

fast allt ju är en dokumentär

This is the devil's jurisdiction

Här frodas hans misär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 02023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-05-29 14:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack.
Detta har dock inget med SVT eller de andra tv-kanalerna att göra.

Detta handlar om min dagliga erfarenhet t ex på stan.
2023-05-29

  Daniel_78 VIP
Ja många saker har gått utför med världen, och detta är ett tydligt fenomen. Men så lätt det är man fastnar när man zappar på teven. Jag gillar din text där hela fabriken av finputs och iscensättning lyfts fram. Och rimma vet jag att du kan.
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP