Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om sommaren

Jag orkade inte dö

så jag valde att leva

 

Sakta vaknar julinatten




Fri vers av Tea Alex
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-29 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex