Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DRÖMMEN OM DÖDEN

Situationen kväver mig

Situationen kräver mig

på allt jag har och lite till

Den för mig fel

Den för mig vill

 

Situationen klämmer mig

Situationen skrämmer mig

och ångesten har kopplat grepp

Den lyssnar inte

till mitt: "Släpp!"

 

Och ingenting är roligt nu

fast vädret nu är soligt ju

Jag har en bok som snart är slut

Finns månne någon till på lut?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-05-29 18:49



Bookmark and Share


  Koloristen
Vi har Fil.1:21 att luta oss mot.
2023-05-31

  Federico Romano
Vem vet om något är på lut?
Om vi inte utforskar.
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP