Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Clownen


otroligt Putin klagar över Ukraina
sänder drönare och missiler
träffar en och annan byggnad
en starkare kostym har Ukraina fått
träffsäkert försvar
ryska missilattacker slås ut
ändå hinner inte med alla
leder till död av värdefullt liv

många är de clownerna på maktens tron
dödliga är de när de rattar sin moped




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-05-30 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP