Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusets makt.

ljusets makt nu brinner.
när du kärleken i dig finner.
du skall gå ut.
livet är inte slut.
tro på din dag.
ta nya nya tag,
.vem tror du att du är.
du tror du är kär.
du söker o söker.
dina granar röker,
du får ej längre ro.
tro tro bara tro.
du får ingen ro o stillhet-
om morgon dagen ingen vet-
av birgitta skrev 28.5 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-30 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP