Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget barn

Barnlösheten var en plåga

Barnlösheten var en gåva




Fri vers av Tea Alex
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-30 14:55



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...allt handlade om viljan
att:........?
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex