Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄH

negligerar dumheter
som vill ha sittplats
där ärliga redan sitter

lögnare kan löpa efter bussen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-05-31 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP