Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bli kär


Kär

Dikt av Julia Engström

Nu när sommaren är här vill jag bli betagen.
Lamslagen av åtrå.

Sådär så det brusar i öronen och hjärnan tar semester.

Jag vill att någon ska titta på mig med en brinnande glöd i ögonen och en lust som inte kan stillas.

Helst vill jag flyga bland molnen och känna fjärilarna dansa i maggropen.

Det är min tur att bli förtrollad nu.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-01 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP