Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgontankar 1


gårdagens röster vandrade över min kudde
gav insikter
vad vi förlorat i Sverige
omtanken
nästan, hela kretsloppet
en del har viljan, överleva mer än andra
men så finns udda blommor
av utdöende sort
som fordrar jord av annan sort
än den frostiga, kalla jorden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-06-02 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP