Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sten



vad än på dörren bultar
ögat stelt
stenhjärtat slår gnistor
det mullrar under bergets yta
varje som försöker

väller lavan upp




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-06-02 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP