Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI VÄNTADE OSS VÄRME

Vi väntade oss värme

men säg, var blev den av?

Vi huttrar mer än lovligt

Det blåser från vårt hav

Jag hoppades på juni

Det gör man varje år

Men nu blev jag besviken

Jag undrar hur det går...

 

LARZ GUSTAFSSON 2/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2023-06-02 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP