Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


5


nerlusad klokuggla


kan nog påstå en klase uppgifter
eller termiter gnager på sinnet
känner före fortsätta utomhus
behöver städa upp efter
fältslaget
vän har kontakter av bra sort
även svärsonen
som arbetar inom brandkåren
han är jägare och ett och annat
vildsvin fyller deras frys
den duktiga dottern var sjuksköterska
och läste vidare till vårdlärare
den andra examinerades ut med högsta betyg
från universitet i USA
det var då jag var hos vännens katter
för mamma ville vara med då yngsta dottern
tågade ut
har insett de fula tankar som flödar
ur poeters penna
skam är något som inte följer dessa bockar
i verkligheten de inte har alla hästar hemma
måste lyfta från stolen
och inte deppa ihop utan beta som fåren i hagen
av gräset tills allt blir klart

ha en fortsatt fin dag kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-03 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP