Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag'et

Vill påminna om allt bra,
Men så lite som är det.

Självkänslan, självförtroende, självbild och jag.
Vi har ingen bra relation, vi trivs ej i samspel.

Om vi så hade varje ton, skulle vi ej spela,
Samklang.

Det är som att vi är i ett oberoende sammanhang.
Jaget, i vi´et skall gärna dö. Min självkänsla står alltid,
På kö.

Skulle hoppa, istället för att hoppas.
Det känns som att självförtroendet gör allt på låtsas.

Låt våra vägar vandra, ständigt isär.
Jag’et, vi’et och känslan som aldrig är där.

Ta det inte på för stort allvar. Då går du isär.
När vi ständigt kritiserar, människor som,
Faktiskt är här.






Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-03 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP