Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN SISTA STRID

Snart har jag kämpat

min sista strid

vid tangentbordet

här hemmavid

Då tar evigheten vid

och jag innesluts

i himmelsk frid

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-06-04 07:19



Bookmark and Share


  Koloristen
In i kaklet!
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP