Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för idag klokuggla kram<3


sjukdom

många är de som bär en stor kostym
fast dvärgen liten
fullkomligt osentimental
trampar de på gasen och kör över
varje liv
här kommer jag med min limousine
och tvätta bort blodet på huven
det fläckar ner lacken!
för inte tala om bulan i plåten
debiterar dödsboet för kostnaden

det är ironi över människor
som enbart ser sig själv som viktiga
småaktiga är de
Alla är inte skapade efter samma mall
existensberättigade är de i alla fall




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-06-04 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP