Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I himmelen såsom på jorden

 

 

Drömde att jag var i himmelen

knackade på Pärleporten

bad att få komma in

avvisades

inte på grund av mitt leverne

ändan var för bred




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-06-05 09:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så tokiga drömmar kan vara, men de kan kännas väl så verkliga...:-)
2023-06-13

  Blomma-Stjärna VIP
nämen - då får du vara kvar bland humlesurr och fågelsång en bra stund till!
rolig humor!
2023-06-07

    Lena Staaf VIP
Kul dikt om att det inte bara är gott leverne som räknas.
2023-06-05

  Öknens Ros VIP
Haha det hänger på hullet tydligen! ;)
2023-06-05

  Maria Sundelin VIP
Hihi ovanligt sätt att bli avvisad på. Kramar
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP