Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god förmiddag klokuggla<3


Cirkus Scott



natten mumlade frustrerad
då Latte tjatade oupphörligt
efter mat
hade ingen aning dammsugare
tömmer faten
då timmerstockar sågas
och var urlakad som en sill
då morgonen vankades

efter Latte var överlämnad
till kompetenta händer
insåg kan vara två tänder
som måste bort
ingen försäkring
innebär renrakad





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-06-05 10:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
första stycket roligt
2024-03-07

  morgonstjärna VIP
Tack och lov han mår bra
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP