Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behöver inte vara vacker.

behöver inte pudra mig i dag.
det gjorde jag när jag var ung o osäker.
börjar vänja mig hur jag ser ut,
varje gång jag tittar mig i spegeln.
jag tänker jag är mamma ,
mormor o farmor.
mina barn barn flickor.
säger vad fin du är farmor.
är det inte en kärleks förklaring .
som duger att dom är stolt över mig-
då blir jag glad o nöjd.
av birgtta skrev nu 5.6 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-05 14:08



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Du är garanterat jättevacker!:-)
2023-06-06

  Öknens Ros VIP
Fina ord till en mamma, mormor och farmor.
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP