Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inaktuell, men icke för ty...


VÄGRAR TA RESON


VÄGRAR TA RESON

DET ÄR EN HÄMNDAKTION

KOM TVÄRS ÖVER MON

OCH BÄR PÅ EN KANON -

JAG BRÄNNER ÄNDÅ BRON

OCH VÄGRAR TA RESON



LARZ GUSTAFSSON 4/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2023-06-05 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP