Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


smärtlindring

ett felgrepp
bad dem sätta på krage
hemma var den avtagen
latte slet som besatt
smärtlindring
han gömde sig under sängen
goda råd dyra
flyttade honom
med hjälp
kompostgaller
tvättstugan
lyfte upp honom
på tvättmaskin
omöjligt annars
placera spruta i kindpåsen.
matte smög ut
kl 21. 00 dags igen
de tog bort 3 tänder
den första ligger någonstans
på golvet
de gjorde rent hålet
och sydde igen
arma djur många får aldrig vård




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-06-05 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP