Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och till er som hade hoppats på att detta skulle handla om min fru: Känn er blåsta!


SAMS

Kan vi någonsin bli sams

lägga ned allt gammalt trams

eller är alltsammans ristat i granit?

Där finns stolthet, där finns skam

 bitterhet som kikar fram

Allt vi slängt i dikena på vägen hit

 

Med försoningen som grund

vill jag samtala en stund

utan stress och press och utan hårda ord

Vi har båda kort stubin

och ibland var jag ett svin

men vi borde mötas snart vid samma bord

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/6 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-06-05 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP