Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

loppbitna hundar

var går de att finna
om inte där
stafettpinnen växlas
mellan de luggslitna rävarna
Inget gott finns att skriva
om dessa
vore de en gräsmatta
behövde den gödslas
rävarna står ju till knäna
i dyngan skriver därefter
Ingen minns vem, vad de var
sjöng de om den ljusnande framtid
övertygad om inte
enbart trist och det smittar
doppar ytterst sällan
en tå i det vattnet
smitta sprides lätt
trots vaccin
även deprimerad min




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-06-05 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP