Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla


vit som de första stjärnorna



de ännu inte smutsiga
av stadens rök och damm
om alla tänkte på
aktsam med ömtåliga
alla önskar gå med fjädrande gång
och inte med krycka
något som alla rävar borde
tänka på
och få ljuspenslad
panna





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-06-05 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP