Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen börjar.

har svårt att andas,
springer till köksfönster,
blir ledsen så ledsen.
hur kan dom röka hela nätterna.
när jag får kämpa efter luft.
hunden mår ej bra,
dom är känsligare en oss.
grillar på lekparken,
både från köket o sovrum.
vad skall vi alla som inte tål rök .
ta i vägen blir ledsen o sur,
hur länge skal man orka,
vet dom inte vad hänsyn är-
så är minna dagar
har man inte rätt att öppna ett fönster .
av birgitta skrev i dag 6 6 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-06-06 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP