Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JÄMFÖR INTE DINA BARN särskilt inte högljutt


UPPHAUSSAD

Om en dotter på 25 får höra av sin egen mor att hon ser ut som 40 stärker det naturligtvis inte självförtroendet.
Om samma dotter får höra att hon fött det vackraste barnet på BB blir hon naturligtvis glad.
Hon säger-Om hon inte haft uppnäsan skulle hon varit en perfekt skönhet.
Den lilla flickan börjar prata om andra människor som fula.
Hon blir självgod.
Eftersom modern är en duktig sömmerska får hon modellkläder.
Hon ser ut som en fotomodell .Modern stod på knä och lade upp hennes kjolar.
Den äldre dottern blev ständigt jämförd med "skönheten" . Alla jämförelser slutade till hennes nackdel.
Det är lätt att se att det vackraste barnet på BB blev moderns idol.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2023-06-06 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP