Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bruna kuvert


RÄDSLA FÖR ÖVERHETEN

Rädsla för överheten har du
om du inte
-vågar överklaga en restskatt
om du inte vågar protestera mot en felaktig hotellräkning
om du inte protesterar mot läraren som säger om din dotter: Henne är ingenting att satsa på, och därefter väljer en enklare linje på högstadiet.
om du inte vågar öppna ett brev från Kronofogdemyndigheten.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-07 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP