Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt inte vanans makt styra


FÖRÄNDRING

det är de missnöjda
som för världen framåt

blir det bättre om
jag genomför en förändring
det kan man inte veta

värt att pröva?
det kan ju likaväl
leda till något sämre

mod och chanstagning behövs
om du vill ha en förändring

ta vissa risker




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-06-07 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP