Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenar


Får nog
går

Min
väg

Lämnar
dig

Åt
ditt

Öde.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-06-07 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP