Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga skor


Mina skor är lagade

Min väg är ljus

Åter finns bara spillror

Av ett liv som var .

Att stänga dörren

Gräva ner orden

Lämna yxan mot väggen

Hämta skorna hos makaren

Ge mig ut

I solen

Sommaren

Livet

ÅH det är så skönt!

Utan er

Jävla män.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-06-07 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP