Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De ängsliga jag!

 

Jag!

Mig själv!

 

Mitt jag!

Egot!

 

Är DET ängsliga imperiet jag

 

Mitt ansikte av sten!

Mina behov av sand!

 

Mina dikter av ensamhet!

Mina drömmar av dysterhet!

 

Är DE ängsliga budskap jag till världen!

 

Min barndom!

Min ungdom!

 

Min mandom!

Min ålderdom!

 

Är DE ängsliga jag i livet

 

De ängsliga JAG!

Den barnsliga JAG!

 

De förvirrade JAG!

Den barfota JAG!

 

Är den sanna jag!

Är mitt jag!

 

Utan ett hemland

Utan kärlek!

 

Utan liv!

Utan existens!

 

Vandrar jag ensamt, hatat och hotat av andra!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-06-07 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP