Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar vid kaffet ute i


Trädgården

 

Alla dessa välstrukna kökshanddukar

alla gardiner du satt upp och sytt

dina blommor du talat med så de växt sig stora

 

Alla gånger som du flyttat

alla gånger som du älskat

alla gånger som du gick

alla gånger du varit glad

Alla gånger du sett dumheten

titta fram i deras ögon




Fri vers av Irene Backström
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2023-06-07 12:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Alla de gånger ett jag har kysst någon eller bara lämnat en text åt sitt öde...
2023-06-14

  Monika A Mirsch VIP
vi kvinnors göranden blir lätt alltför lätta - det finns många skikt som bygger på - den starkare-den svagare - genren - har funderat på varför ligger min kvinno-insats någonstans i diket - bor nuförtiden på landet och har ännu svårt att förstå ... jaa ... vad gör man då ???
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström