Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trams


klart som korvspad
inbillar sig många
en annan sysslolös
och häckar
framför datorn
passar ofta på
om ingen tid har
skriva då jag vilar
Då tankarna ilar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-06-07 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP