Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla


märstakriminell

körde bil påverkad av droger
ner 11-årig cyklande pojke
som avled av skadorna

polis blev tvungen
använda pepparspray
för freda sig medan
räddningsarbetet pågick
de hotfulla var medlemmar
ur samma nätverk
som mördaren

vad annat kan beskrivas
kräk som helt avsaknad
samvete
inte vill betala skulden de har




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-06-08 06:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
horribelt lika de skyldiga
2023-07-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP