Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusellerna

allt började då hon gick vilse
bland karusellerna
AndyPandy reste till Bangkok
där han försvann en tid
var senast sedd hos sin vän
vad hände sen?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-06-08 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP