Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alt ordnar sig,

vad skall jag.
oroa mig för nu-
när det problemet är löst,
har jag inget att oroa.
mig för.
då måste jag bry
mig om min morgondag,
då kan ja inte strunta i alt.
då måste jag lösa.
problemet för det.
kommer alltid nya problem.
av birgitta skrev 8.6.203




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-06-08 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP