Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou, en variation


"Där dagar blev till nätter"

 

Likt i en ohyggligt märklig
motsägelsefull dystopisk utopi

där alltid det onda
i stället blev till det goda

där det sunda i livet
blev till en felaktighet

och en dålig plats
blev någonting bra

ja han levde där
djupt inuti sig själv

i en totalt egenhändigt
skapad ensamhet

han levde med sin utbrända
uttänjda utslitna själ

och sitt helt utmärglade
inre känsloliv

han kan med fasa
fortfarande höra sina egna

så genomträngande
och skräckslagna skrik

detta när han hade
en av de där dåliga dagarna

en dålig dag bland alla
oräkneliga dåliga dagar

dessa dagar resulterade
alltid i en oerhörd ångest

i ett extremt inre kaos
av tankar känslor

som i hans mardrömmar
i ständiga uppvaknanden

där han då yrvaket
fullkomligen badade i svett

ångestens inverkan
var oförsonligt makaber

när som sanningen
tog ett strypgrepp på hans själ

hela hans jag fasade
för varje ny dag

dagar som blev till nätter
i jaget och egots …inre tjänst

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-08 14:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Låter som skärselden
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP