Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RENA DÅRHUSET


halvvaken ruvar natten där slöjor abrupt rivs isär
då vanligt folk förmedlas historia om familjer
där familjefadern våldtar sin dotter
och i källaren bygger ett rum där kidnappad 10 åring
utsätts för ständiga övergrepp
hon hjärntvättas tro hon älskar våldtäktsmannen
"typ stockholmssyndrom"
till sist ansåg mannen hon var för gammal, förbrukad
och beordrades skaffa en ny ung modell
vad hände? hon dödar honom, släpar honom ur bunkern
kör iväg med honom i bil, kastar honom i floden

flickan var efterlyst, föräldrarna var övertygade hon var död
hon hittades av en polis i skogen, skammen var så oerhörd
att hon inte ville någon skulle hitta henne
hon vandrade som ett sårat djur, runt runt runt hos polisen
domstolen fastslog hon mördade våldtäktsmannen för
inte ett nytt barn skulle behöva lida så mycket som hon,
hon fick även psykiatrisk vård

anhöriga kan vara befattade så de gör vad som helst
för att inte sanningen ska komma fram och mannens hustru
vill dölja skammen, även om hennes eget barn varit utsatt,
hustrun hade även tagit honom på bar gärning med
barnflickan

det är inte alltid en flicka som blir utsatt, det kan även vara
en liten pojke
det finns sjuka människor som medvetet trampar
på en skadad utsatt i barndomen, då frågar sig varje sund
person om jorden är på väg gå under. Dessutom bälta
och skada ytterligare person för livet, straffarbete på det
grymmaste fängelse som finns för den som lyfter handen
ett billigt pris, för räkningen går aldrig att betala.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-09 14:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ägnar mig åt annat än frotterar mig med ruskprickar blir på ett olidligt dåligt humör.
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP