Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godheten o ondskan.

godheten o ondskan.
vem vinner godheten.
kärleken o hatet.
vem vinner,
det är kärleken.
som vinner över hela vår jord.
av birgitta skrev i morse9.6.2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-06-09 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP