Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


spåkula


under den blå duken
med guldstjärnor på
svävar den runda globen
efteråt vet vi mera
då händer omsluter kulan
med ögon slutna
ser vi framtidens glas
utan slagruta

tragikomiskt kan någon tycka
men inte ger rävarna lycka
enbart en kryckaa
eller enkelbiljett till en grav
mej går inte att lura
mitt väderkorn bättre än spårhundens
även om jag sitter i en vask


förstår varför du blev så sjuk Peter Parker
över insikterna dem som trampade
och koppen med levrat blod

går ut i garden säger som Karl-Fredrik Österlen
kan inte leva utan grönt






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-06-10 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP