Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingen ser på

Medan andra lever.
Sina liv ovanför marken.
Blandar jag en isbergssallad.
Och njuter av.
I tysthet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-06-11 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP