Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tystnadens oemotståndliga tal

För att tystnaden skall kunna tala
krävs lite snack både före och efter
som ger tystnaden struktur och innehåll,
en mening, en riktning, en betydelse.

Förutom det ständiga snackandet i media
och de sociala mediernas pladderkakafonier,
dras vi ju även med våra inre monologer.
det ständigt ältande papegojpratet.

Men natten kommer och då blir det kanske tyst.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-12 09:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den här texten kommenterar jag inte.
2023-06-13

  Larz Gustafsson VIP
https://sv.bibelsite.com/proverbs/21-9.htm
2023-06-12

  Larz Gustafsson VIP
"Läppar tiger, ögon talar" (Lustans Lakejer)

Värst är det oavlåtliga takdroppet...
Hellre en vrå på vinden.
2023-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP