Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ERFARENHET

Livet har gett mej
lång erfarenhet
Men att styra mina känslor
där har det gått bet
Lätt för att gråta
Lätt för att skratta
Lått att förlåta 
Lätt  för att älska
Lätt att vara tillgiven och varm
Lätt att ta någon intill min barm
Det gav livet mej
Så mycket mera behöver man ej

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-12 20:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Min mamma sa alltid att "man lär så länge man lever och lever så länge man lär"...och att låta känslorna finnas är bara bra tycker jag...fint...
2023-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Att leva med öppna sinnen är som att hitta guldkorn i vardagsgruset.
2023-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP