Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTFLYKT

Jag har varit på utflykt i livet
Något jag inte hade kunnat vänta 
ellet ta för givet
En utflykt ingen annan lik
Men den har gjort mej rik
Att lämna de jag har fått uppleva
se och höra
kommer mej att djupt beröra
Så livets stora utflykt
de var du

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-12 20:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dig...livet är som en utflykt...
2023-06-13

  M M Mannheim VIP
Är du vaken än? För din dikt rörde mig och känslan av din närhet var märkbar i din ord!
2023-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP