Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget regn i sikte


ger knastertorka
städbehovet
håller plantorna
med vatten
stockrosorna ska blomma
diskvatten ger
även näring
och lön för sitt slit
blundar då passerar dem
plastsäckarna
Efter midsommar
kommer tjejerna
De får ta med mitt
på sitt släp

Tack för idag
klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-06-12 21:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
får mycket träning ta tillvara vatten
2023-06-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP