Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gangstern

En gangster sa en gång.
Vore det inte grymt att ha en ballong.
Som man kan skjuta på en gång.
Det vore som en sång.
Den skulle inte vara så lång.
Men jag gav han istället en soppa av buljong.
Han tyckte den smakade mest tång.
Sedan motade jag ut honom med tvång.
Det var ju trots allt min balkong.




Bunden vers (Rim) av Black raven VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-06-13 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP