Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


• Bild o snack 10

Med gult
pch blått
så brått




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-03-07 12:09



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
det där är cyan faktiskt
en helt egen färd
det är en blandning
av blått och grönt
den kallas cyan i andra länder
där finns inte ens blått eller grönt
och man kan säga
"den är så grön att den är blå" :)
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP