Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


• Bild o snack 14

Tinget violett
har
målaren sett




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2024-04-05 12:10



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
du borde uppdatera ditt ritprogram
finns krita som är gratis till exempel
man kan använda riktigt avancerade
penslar där... så det ser ut som dina
riktiga målningar...
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP