Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plikttrogen

Hon ångrade att hon alltid skulle vara så ståndaktig

Hon ångrade att hon alltid gjorde allt rätt




Fri vers av Tea Alex
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-06-13 14:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag alltid ångrat att jag gjort fel.
2023-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex