Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


"där kanske någon mig förstår?"

 

likt fåglarna om hösten
  vill jag fly mot nya mål
i min dröm om ett Utopia
  höjer jag glaset i en skål

jag famlar fram där i ett mörker
  och all tungsinthet förlamar
i ett ständigt fabulerande
  försöker jag skapa nya ramar

men sanningarna skrämmer
  när vardagen blir grå
ja då värker det i hjärtat
  för de svar som jag kan få

så där på vägen mot det nya
  mot målen jag vill nå
med hoppet om förlåtelse
  så börjar jag att gå

jag vandrar mot ett mål
  med brister och med fel
trots motvinden på vägen
  finns ett hopp om att bli hel

långt där borta någonstans
  ska jag läka mina sår
där kanske någon mig förlåter
  kanske någon mig förstår

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-14 10:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Trots alla mina brister fel
är jag ändå värd en del
2023-06-15

  Respons VIP
Vacker bild och vacker text.
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP